Cégünk vállalja egyedi konyhájának tervezését kivitelezését a rusztikustól a modernig. Több mint 200 féle szín közül lehet kiválasztani az ön ízlésének a legmegfelelőbbet. Egyedi igény szerint Kerrock munkalapot is készítünk, amelyet toldás nélkül szerelünk, legyen az egyenes  alakú vagy éppen "U" alakú konyha. További ajánlatunk közé tartoznak az egyéb kiegészítők például étkezőasztalok, étkezőszékek, konyhai beépíthető és szabadon álló készülékek illetve megtalálható termékeink között a konyhában minden napos használatra tervezett kisgépek (kávéfőző, mixer, húsdaráról, vízforraló, robotgép,).

Külső és belső nyílászárók gyártásával is foglalkozunk, legyen ez hazai fafajból vagy trópusi fafajból.

Beépített szekrény tervezését és kivitelezését is vállaljuk, amelyet kiváló minőségű vasalattal szerelünk a későbbi tökéletes működtetés érdekében. Egyedileg kiválasztható a szekrényre szerelt tolóajtó formája, színe, amely a tömörtől a teljes üvegesig bármilyen formában rendelhető.

Bővítettük termékpalettánkat, amely most már kiterjed az ülőbútorokra (sarok ülőgarnitúra, kanapé, egyenes garnitúra szett), franciaágyra, kinyitható és összecsukható ágyakra.

Rattan bútorok forgalmazását is megkezdtük, amely tökéletes kertekbe, teraszokra, vendéglátóhelyek teraszára. A kinti bútorok védelmének céljából vásárolható takaró huzat is amely megvédi az elkoszolódástól, az időjárástól és az egyéb külső behatásoktól. Hagyományos sörpad is szerepel kínálatunkban.

Kerti szerszámtárolók, faházak, garázsok, nyaralók, kocsi beállók, és egyéb fa termékek (homokozók, fatárolók, kutyaházak) forgalmazását is megkezdtük.

Újdonságként kínáljuk a szaunákat, amely lehet infra szauna és gőz szauna. További szaunához való tartozékot is árusítunk ilyen például a szauna kályha, szauna kő, hangulatvilágítás.

Bútorrestaurálási munkát is vállalunk, így egy-egy antik bútornak vissza tudjuk adni egykori kinézetét színét és fényét.

Vállaljuk hajók belső burkolását, terasz burkolást, hazai és trópusi fafajokkal egyaránt.

Magyarország teljes területén vállalunk beépítést, szállítást, lakberendezést, kivitelezést. Legyen ez székhelyünkhöz ( siófok ) közel (Balaton környéke) vagy éppen távol (Budapest, Miskolc, stb.

Amennyiben felkeltettük érdeklődését kérem hívjon bennünket bizalommal vagy írjon e-mailt a Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. e-mail címre. Igyekszünk termékeink nagyobb résztét weboldalunkra is feltölteni, amely itt megtalálható --->

..