Miért van szükség a tisztító tablettára ?

A kávébabban lévő olaj darálás hatására kicsapódik, amely később ronthat a kávé ízén ha nincs időközönként tisztítva. Erre alkalmas a tisztító tabletta, amelynek zsíroldó hatása megtisztítja az őrlő kést így ön mindig ugyan olyan ízű kávét ihat, mint amit megszokhatott kedvenc gépétől.

 

Miért van szükség a vízkőtelenítő tablettára ?

Magyarország legnagyobb részén igen kemény a víz. Hő hatására intenzívebben kicsapódik a vízkő így később ez károsíthatja a gépét, növeli az áramfogyasztását mivel a vízkő szigetel így több ideig tart a víz felfűtése. A vízkőtelenítő tabletta a gép megbontása nélkül tisztítja meg a készüléket a nem kívánt vízkőtől.

 

Miért van szükség a szűrő patronra ?

A vízben lévő apróbb szennyeződések megszűrése érdekében van szükség a víztartályban elhelyezett szűrőre. Ilyen szennyeződés bekerülhet a vízbe régebbi fém vízcsőből. Csökkenti a gép meghibásodási esélyét illetve javítja a kávé víz minőségét.

Tisztító, vízkőtelenítő és szűrő patronok állandó raktárkészletünkön megtalálhatóak, amit személyesen is megvásárolhat nálunk illetve megrendelheti web shopunkon is.

Ezen tabletták nem csak Jura készülékek esetén használhatóak, hanem mindenfajta kávégép karbantartásához. Nem okoz semmilyen károsodást a gépben illetve műanyag és más felületekben.

Az alábbi linkekre kattintva megtudhatja a részleteket: