Étkező asztalok és székek széles választékával rendelkezünk a moderntól a rusztikusig. Az általunk forgalmazott székek és asztalok valódi fából készülnek így sokkal tartósabbak. Kopás és karcálló bevonattal vannak ellátva ezzel is biztosítva a tartósságukat.

Nagyobbítás:

Az általunk forgalmazott asztalok 95 % nagyobbítható kivitel. A régi asztalokkal ellentétben a nagyobbítható asztallap az asztalban van elrejtve így nem foglal helyet máshol és nem is sérül meg a felülete. Roppant könnyen működtethető a nagyobbítható szerkezet , rángatás és szétesés nélkül.

Szerkezeti összeépítés:

Az asztalok és a székek esetén is a lábak rugós alátéttel és menetes csavarral vannak rögzítve a szerkezethez. Ennek előnye , hogy ha később meglazulna a láb utána lehet szorítani így ismét stabillá téve a szerkezetet. A rugós alátétes rögzítés miatt megbirkózik a "hintázás" behatásaival is.

Tisztítás / Karbantartás:

Ezek a termékek könnyen tisztán tarthatóak. A lakkozott felületeket bútor ápolós ronggyal kell tisztán tartani. A textilbőr bevonatú székek makacsabb szennyeződéseit langyos vizes szivaccsal kell eltávolítani majd bőrápoló szerrel kell áttörölni. A szövet bevonatú székeket porszívóval vagy kárpit tisztítóval célszerű tisztítani.

Garancia:

A székekre és az asztalokra is 1 év garanciát biztosítunk.

Asztalok (Modern):

Asztalok (Klasszikus):

Székek (Modern):

Székek (Klasszikus):