Üzletünkben széles választékban tudunk kínálni BLANCO gyártmányú rozsdamentes és szilgránit mosogatótálcát, illetve egyéb kiegészítőket úgy, mint szelektív szemetest, mosogatószer adagolót, csaptelepet.

Mosogató tálca (szilgránit / rozsdamentes):

Magas minőségű rozsdamentes acél vagy szilgránit anyagból készült mosogató tálcák széles választékban (formában és kivitelben) megvásárolhatóak. Ezek a mosogató tálcák rendkívül strapabíróak, időtállóak így akár háromszor többet bírnak, ki mint a távol keleti minőségűek. Megfelelő ápoló szerrel fenntartható a mosogató tálca állapota.

Csaptelep: 

A mosogató tálcához szín azonos csaptelep is vásárolható, amely ugyan abból az anyagból készül, mint a mosogató tálca így a színe tökéletesen megegyezik. A kínálatban megtalálható a hagyományos karos csaptelep illetve a kihúzható fejes is amely megkönnyíti a nagyobb edények esetleg háztartási készülék elmosását.

Alkatrész utánpótlás:

Alkatrészek utánpótlásában is tudunk segítséget nyújtani, még olyan esetben is ha az ön termékét már kivonta a gyártó a forgalmazásból.

Garancia:

A BLANCO termékeire több éves garancia program vonatkozik, amely az aktuális garancia idő illetve akció határoz meg. De elmondható, hogy minimum 1 év garanciát vállal minden BLANCO termékre.

Mosogatószer adagoló: 

Kényelmessé teszi a mosogatást, amely rozsdamentes vagy szilgránit mosogatókba utólag is beszerelhető, vagy ha nincs erre lehetőség, akkor a konyhai munkapultban is beépíthető. Nincs többet kicsúszott mosogató szeres flakon a kézből, amely nehézkessé teszi a mosogatást. Minden lenyomásnál azonos mennyiségű mosogatószert ad így nincs több mosogatószer pazarolás.

Szelektív szemetes:

Egyre elterjedtebb már Magyarországon is a szelektív szemétgyűjtés. Az erre kifejlesztett szemetessel könnyebbé válik ennek szortírozása, az osztott vödrös technológiának köszönhetően. A szelektív szemetes előnye abban rejlik, hogy nem igényel több odafigyelést, energiát, mint a hagyományos egy vödrös szemetes, mert az összes vödör egy helyen található így csak a szemét helyét kell megválasztani. Nem utolsó sorban csökkenti a vegyes háztartási szemét mennyiségét így annak elég egy kisebb zacskó és egy kisebb hulladékgyűjtő.